Yeniköy Ortaokulu

Vizyon: En iyi, en kaliteli eğitimi sağlamak adına engel tanımayan bir kurum kültürü ve eğitim anlayışı oluşturmak; birey, toplum ve diğer kurumlarımız nazarında verilen eğitimin niteliği ve elde edilen başarılarla özgün, lider ve saygın bir yer edinmektir.

Misyon: Geleceğe ümitle bakan, hedefini belirlemiş, bunun için azimle çalışan, akıl ve bilimi rehber edinen, milli kültür ve değerlerimize bağlı, gelecekte sorumluluk almaya hazır, bilgili, bilinçli, kabiliyetli bir neslin oluşmasına tüm gücümüzle katkı sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://idilyenikoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇIĞIR KÖYÜ YENİ KÖY MEZRASI YENİKÖY KÜME EVLERİ YENIKÖY ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 90 İDİL / ŞIRNAK

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - İpek Yolu üzerinde Çığır Köyüne 1 km uzaklıkta mezra olarak konumlanmıştır.

Ulaşım İdil-Nusaybin veya Cizre-Nusaybin dolmuşlarıyla okulumuza ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İdil ilçe merkezine 36 km uzaklıktadır.